𝐇𝐘𝐑𝐉𝐀 𝐄 𝐐𝐘𝐓𝐄𝐓𝐈𝐓, 𝐊𝐀𝐑𝐓𝐎𝐋𝐈𝐍𝐀 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐈𝐀𝐍𝐄 𝐄 𝐒𝐇𝐐𝐈𝐏𝐄̈𝐑𝐈𝐒𝐄̈”

𝐊𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐢 𝐢 𝐏𝐒 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐭 𝐁𝐞𝐜𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐚𝐧𝐭𝐨𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐭𝐢𝐧 𝐞 𝐡𝐲𝐫𝐣𝐞𝐬 𝐬𝐞̈ 𝐒𝐡𝐤𝐨𝐝𝐫𝐞̈𝐬

Benet Beci: Shkodrës do t’i shtohet porti

Projekti i parkut Buna pritet të transformojë tërësisht hyrjen e Shkodrës. Kryeqendrës së veriut pritet t’i shtohet një port i…

Projekti i parkut Buna/ Kandidati socialist i Shkodrës, Benet Beci: Qytetit do t’i shtohet porti

Projekti i parkut Buna pritet të transformojë tërësisht hyrjen e Shkodrës. Kryeqendrës së veriut pritet t’i shtohet një port i…

Një kafe me Benet Becin

Nuk e di pse, por që kur kisha dëgjuar për herë të parë për Benet Becin, kisha pasur dëshirën ta…

Projekti për Shkodrën i Benet Becit – Star Plus

Gara për Shkodrën, Benet Beci: Gjithë qyteti është si i vjetëruar, i pamirëmbajtur

“Do punojmë për të rritur investimet dhe mirëqënien në Shkodër”. Ky është zotimi i kandidatit të PS-së për kryebashkiak, Benet…

Benet Beci: Kjo “luftë” për të ngritur ekipe njerëzish me profile fallco, shpenzim energjish

Kandidati i Partisë Socialiste për bashkinë e Shkodrës Benet Beci në një postim në rrjetet sociale mëngjesin e sotëm teksa…

FOTO/ Rivalë për bashkinë e Shkodrës, Beci dhe Spahia shtrëngojnë duart në Iftar

Një nga bashkitë ku pritet që gara të jetë e fortë më 14 maj, është ajo e Shkodrës. Për drejtimin…

A do të “thyhet” Shkodra? Benet Beci zbulon në Euronews strategjinë e socialistëve

Kandidati i Partisë Socialiste për Bashkinë e Shkodrës, Benet Beci, ishte i ftuar këtë të martë në Euronews Albania ku…

Benet Beci: Synojmë ta kthejmë Shkodrën në një qytet turistik dhe qendër rajonale | ABC News