Pedagogu i njohur Rudin Beka eshte pjese e listes se Partise Socialiste per keshillin bashkiak te Shkodres. Ai renditet i 9-ti ne liste.

Rudin Beka eshte pedagog i fakultetit Ekonomik prane Universitetit Luigj Gurakuqi ne fushen Turizmit dhe Komunikimit. Ka mbaruar studimet e larta ne Gjermani dhe ka PhD ne Brandim dhe Impresionizem.

Me eksperienca mesimdhenie ne Universitete Amerikane, pjesmarres ne konferenca ne UK mbi problemet e turizmit, publikues librash ne Amazon, autor kerkimesh ne revista nderkombetare, drejtues projektesh dhe organizator i aktiviteteve studentore ne qytet.

Eshte konsulent strategjik i kompanive te eksportit nder me te sukseshmet ne Shqiperi, themelues i brandit Yellow.fit dhe trainues i te rinjve mbi suksesin ne jete. Rudini eshte njohes i mire i fushes se marketingut, turizmit dhe nderkombetarizimit

Si nje person qe kontribuon cdo dite ne qytetin e Shkodres, ne keshill bashkiak, ai do fokusohet ne zhvillimin e turizmit, ne rritjen ekonomike te qytetit dhe mbeshtetjen e te rinjve te jetojne dhe punojne ne Shkoder.

Publikuar ne shkoder.info